01-treleddet-frederiksberg-lejligheder-bolig-facade.jpg

Treleddet

Med en omfattende helhedsplan for renovering, ombygning og udbygning af eksisterende boligblokke på Treleddet på Frederiksberg har vi fremtidssikret det karakteristiske boligbyggeri fra 1931 mange år endnu.


info

beliggenhed:

N. Jespersensvej 2-10, Phillip Schousvej 19-29, Finsensvej 61-71, 2000 Frederiksberg

bygherre:

P+

areal:

14.000 m²

år:

2015 - 2016

samarbejdspartnere:

Falkon Rådgivende Ingeniører

rolle:

Totalrådgiver
kort-treleddet-frederiksberg.jpg

Helhedsplan fremtidssikrer lejligheder på Treleddet

Gennem en omfattende renovering er lejlighederne i Treleddet opdateret til en nutidig indretning, hvor sammenlægning lejligheder har gjort det muligt at etablere større, attraktive og tidssvarende boliger. Lejlighedernes eksisterende bad er udvidet ligesom køkkenet er ombygget til et køkkenalrum.

For at skabe en naturlig sammenhæng mellem inde og ude, har vi valgt plankegulve indendørs, der matcher terrassebrædderne på altanerne udenfor.

02-treleddet-frederiksberg-lejligheder-bolig-facade-01.jpg
02-treleddet-frederiksberg-lejligheder-bolig-facade-02.jpg
03-treleddet-frederiksberg-lejligheder-bolig-facade.jpg
energioptimering

Gennem hele projektet har vi haft fokus på energioptimering; herunder totalrenoveringen af tage, facader, klimaskærm og udskiftning af vinduer, døre og faldstammer. Ligeledes har vi sikret et sundt indeklima med fokus på udnyttelse af dagslys, akustik og ventilation. Hertil har vi valgt at udskifte de eksisterende vinduer med store vinduespartier, der sikrer et optimalt lysindfald i Treleddets lejligheder.

For at højne kvaliteten for hele byggeriet har vi som en del af vores helhedsplan brandsikret boligblokkenes trappegange og gjort klar til elevatorer og altaner i baggården.

De fælles opholdsarealer er gjort grønnere og mere multianvendelige, så de henvender sig til alle aldre og indbyder til sociale aktiviteter og møder beboerne imellem.

06-treleddet-frederiksberg-lejligheder-bolig-udearealer.jpg

udearealer – ​​​​​​grønne bede og altankasser omkranser byggeriet og skaber derved indbydende opholdsnicher langs bygningens kant for beboere og forbipasserende

1:by

Lejligheder med en mangfoldig beboersammensætning

For at sikre en stor diversitet i Treleddets beboersammensætning har vi designet lejlighederne i tre forskellige størrelser på henholdsvis 80, 115 og 120 kvadratmeter. Vi har haft en klar intention om at skabe et boligbyggeri med åbne fleksible rum og særligt fokus på kvalitetsmaterialer.