Presse

Christine Svart
PQ- og kommunikationsansvarlig

ny-tilføjelse-til-tegnestuen-konsulent-i-svanemaerket-byggeri.jpg
Ny tilføjelse til tegnestuen – konsulent i svanemærket byggeri
Jeppe Rasmussen fra skala architecture er uddannet bygningskonstruktør – og bidrager allerede positivt til projekterne på tværs af tegnestuerne. Ikke desto mindre er den nye titel som konsulent i svanemærket byggeri et aktiv for både egen faglig vinding, men også internt i skala. Svanemærkningen stiller store krav til dagens byggerier – og med vores nye, interne konsulent kan vi blive endnu skarpere på, hvordan byggeriet lever op til og dokumenterer de 41 obligatoriske krav, som fordeler sig på hele bygningens livscyklus, samt de 14 pointkrav. Alt sammen krav, der er med til, at vi bygger stadig mere ansvarligt.
25-01-22
skala-architecture-presse-skala-fylder 35-pejlemærker-i-en-væksttid.jpg
skala fylder 35: Pejlemærker i en væksttid
Skala fyldte i december 35 år. Der er sket meget, siden virksomheden fyldte 30 – og for første gang udarbejdede og implementerede en egentlig vækststrategi. Strategien har båret frugt, og virksomheden er på fem år vokset fra 30 til 75 ansatte. Til foråret kommer en ny strategi, der skal sikre en fortsat organisk vækst i en byggebranche med stadig højere krav.
15-12-2021
skala-architecture-skala-arkitektur-udvalgt-til-udvikling-af-sundmolen.jpg
Skala udvalgt til udvikling af Sundmolen
I takt med at Sundmolen går fra industri til by- og bo-kvarter, opstår nye bevægelsesmønstre, behov for sociale rumdannelser og rekreative træk. Projektet på cirka 30.000 m2 er vores løsning på, hvordan vi fremtidigt skaber en blandet mangfoldig by, hvor funktioner indgår i indbyrdes synergier frem for hårde i adskillelser.
14-09-2021
skala-architecture-udvikling-af-360-graders-evalueringsværktøj.jpg
Udvikling af 360 graders evalueringsværktøj
Hos Skala er vi i fuld sving med at se os selv efter i sømmene – fra når blyanten rammer skitsebogen til den færdige bygning tjener sit formål. Derfor rækker vi endnu en gang ud til Tange Gruppen og Potential in Action, der har tildelt os et tværfagligt team af nyuddannede akademierne. De skal over de næste ni uger hjælpe os med at realisere vores ønske om et evalueringsværktøj, som vi kan bruge til at evaluere og efterpasse vores arbejdsgang.
02-09-2021
skala-architecture-ny-partner-skal-styrke-skala-i-københavn.jpg
Ny partner skal styrke Skala i København
Charlotte Møller, som er tegnestuechef for Skalas afdeling i København, tiltræder som partner i arkitektvirksomhedens partnerkreds d. 30. juni 2021. Charlotte har siden september haft en vigtig rolle for Skalas faglige og ledelsesmæssige udvikling og har sat sit positive præg på den kommende rejse, hvortil hun skal medvirke til implementering og udrulning af Skalas nye ambitiøse strategi frem mod 2023.
30-06-2021
skala-architecture-danmarks-første-svanemærkede-skolebyggeri.jpg
Danmarks første svanemærkede skolebyggeri
Ny skole i Sundby er det hidtil største anlægsprojekt i Guldborgsund Kommunes historie. Internationalt anerkendte arkitekter og lokalt forankrede entreprenører og arkitekter står bag det historiske skolebyggeri, der bliver et nybrud inden for bæredygtighed og arkitektur.
10-05-2021
skala-architecture-ny-daginstitution-i-ringparken-skal-opnå-dgnb-hjerte.jpg
Ny daginstitution i Ringparken skal opnå DGNB-hjerte
Roskilde kommune har udpeget Skala til at tegne og opføre en ny daginstitution i Ringparken. I den 1.200 m2 nye daginstitution er bæredygtighed mere end blot en ambition. DGNB som ’design-driver’ skal sikre Ringparken et DGNB-hjerte. Bag målsætningen er en intention om at sætte rammen for et sundt miljø for institutionens børn og voksne; hvor de brugsmæssige kvaliteter og et godt indeklima understøtter trivsel.
12-04-2021
skala-architecture-ny-kreativ-leder-skal-styrke-den-arkitektoniske-retning-hos-skala-i-københavn.jpg
Ny kreativ leder skal styrke den arkitektoniske retning hos Skala i København
Henrik Ulsfort bliver kreativ leder i København, hvor han skal styrke tegnestuens arkitektoniske retning på tværs af segmenter. Henrik bliver overordnet ledende på de kreative processer og visioner på projekter i KBH, i tæt samarbejde med Julie Ankjær i Horsens og Skalas arkitektteam i øst og vest.
03-02-2021
skala-architecture-lindbjergskolen-kåret-til-årets-skolebyggeri-2020.jpg
Lindbjergskolen kåret til Årets skolebyggeri 2020
Nohrcon har overrakt prisen for Årets skolebyggeri 2020 til projektteamet bag Herning Kommunes nye, lokale kraftcenter: Lindbjergskolen i Hammerum. En offentlig afstemning og en fagjury afgjorde tilsammen, at Hammerums helstøbte skole fortjente den prestigefulde pris i år. Det er Skala, der står bag skolens landskabs- og udearealer samt fællesarealer i regi af tegnestuen Mutopia, som nu er en del af skala architecture.
18-06-2020