01-raedershus-erhverv-facade.jpg

info

beliggenhed:

Rædersgade 3, Horsens

areal:

ca. 5.500 m2

år:

2007

samarbejdspartnere:

Hundsbæk og Henriksen, OJ Rådgivende Ingeniører

rolle:

Totalrådgiver
kort-kampsportscenter-forum-i-horsens-idraetsbyggeri.jpg

Multifunktionelt flerbrugerhus

Rædershus er en større erhvervsbygning, der samler flere funktioner heriblandt kontorfællesskaber, kantine, restaurant, arkitekttegnestue og lægeklinik. Med sin centrale beliggenhed i Horsens er bygningen en attraktiv location.

Ombygningen og tilføjelsen af to etager til den eksisterende erhvervsejendom har højnet kvaliteten og muligheden for at skabe et flerbrugerhus.

02-skala-architecture-kontakt-tegnestue-horsens-02.jpg
03-raedershus-erhverv-facade-stort-billede.jpg

Det indskudte dæk og åbenheden imellem etagerne gør, at man altid fornemmer livet i kontorfællesskabet. Samtidig er der plads til at trække sig tilbage på sin arbejdsplads i rolige omgivelser

06-raedershus-erhverv-interior-trappe.jpg
06-raedershus-erhverv-interior.jpg

 

Et åbent og inkluderende kontormiljø

I Rædershus er der højt til loftet – både i overført betydning og bogstavelig forstand. Erhvervsbyggeriet indeholder blandt andet et dobbelthøjt rum, fleksible arbejdsstationer, mødeafdelinger og teknikrum. I den øverste dobbelthøje etage er et indskudt et etagedæk, der rummer kontorer og et kreativt projektareal.

06-raedershus-erhverv-facade.jpg
02-raedershus-erhverv-facade-lille-billede.jpg

I vintermånederne kan man nyde solnedgangen ud over tagene i Horsens midtby fra 4. sal. Solafskærmning filtrerer lyset ved det store glasparti ud mod vejen, og ovenlyset skaber mere volumen på det indskudte dæk.

06-raedershus-erhverv-interior-trappe.jpg

hjerterum – den åbne trappe midt i rummet binder etagerne sammen både fysisk og visuelt – og er en god ”udkigspost”, hvis man spejder efter en kollega.