Presse

Christine Svart
PQ- og kommunikationsansvarlig

Partnerkredsen hos skala architecture.jpg
Skala udvider partnerkredsen
Kreativ leder og arkitekt Niels Bondrup Jensen er udnævnt til associeret partner hos arkitektfirmaet skala architecture. I sidste måned tiltrådte arkitekt Hannibal Hink som associeret partner og tegnestuechef i København. Dermed styrker virksomheden sin fortsatte udvikling - med et vedholdende og skarpt fokus på skalarig arkitektur som omdrejningspunktet.

Udvidelsen af partnergruppen med to meget stærke arkitektfaglige kapaciteter sker som et naturligt led i skalas vækststrategi.

”Vi har en målsætning om at skabe æstetisk og funktionel arkitektur af høj kvalitet og i alle skalaer. Dét er Niels og Hannibal garanter for, at vi bliver ved med at insistere på”, udtaler adm. direktør Kurt Ankjær og fortsætter:

”Niels har som kreativ leder gennem det seneste halvandet års tid været drivkræften bag en række af tegnestuens projekter. Han har bidraget med sin mangeårige erfaring med udvikling af projekter inden for sundhed, erhverv og boliger og været med til at stadfæste skalas arkitektoniske profil. Det har resulteret i en række vundne konkurrencer og nomineringer til arkitekturpriser. Og Hannibal kommer med mange års erfaring som projekt-, projekterings- og personaleleder i arkitektbranchen.

Vi er derfor meget glade for at byde begge velkommen i partnerkredsen hos Skala, hvor de med deres forskellige kompetencer og kreative og ambitiøse tilgang er vigtige nøglepersoner i tegnestuens virke og fremgang”.

På billedet ses partnerkredsen, der består af: partner og projektchef Mads Malmkjær, partner og kreativ chef Julie Ankjær, ass. partner og kreativ leder Niels Bondrup Jensen, stiftende partner og adm. direktør Kurt Ankjær, ass. partner og tegnestuechef i København Hannibal Hink samt partner og tegnestuechef i Horsens Rene Nedersee Andersen.
01-11-2022
Hannibal Hink_1324x876_ny.jpg
Hannibal Hink ny tegnestuechef i København
Arkitekt Hannibal Hink er tiltrådt stillingen som tegnestuechef og associeret partner hos skala architecture i København. Her skal han stå i spidsen for den fortsatte udvikling af tegnestuen på Nørrebrogade og være med til at styrke og øge virksomhedens aktiviteter på Sjælland.

Hannibal Hink har erfaring fra en lang række danske og internationale tegnestuer, hvor han har udviklet solide kompetencer inden for ledelse – dels som projekt- og projekteringsleder på en række større og komplekse byggerier, dels som personaleleder og HR-chef. Hannibal er desuden uddannet DGNB-konsulent og byggeøkonom.

I stillingen som tegnestuechef skal Hannibal Hink sikre en optimal udnyttelse af de menneskelige og faglige ressourcer på kontoret i København, bidrage til projekter af høj kvalitet og styrke de gode relationer - internt og eksternt. Hannibal har gennem årene opbygget et omfattende netværk i branchen, og hans brede arkitektfaglighed og store erfaring vil komme både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere til gode.

Læs mere i pressemeddelelsen nedenfor.

03-10-2022
ny-tilføjelse-til-tegnestuen-konsulent-i-svanemaerket-byggeri.jpg
Ny tilføjelse til tegnestuen – konsulent i svanemærket byggeri
Jeppe Rasmussen fra skala architecture er uddannet bygningskonstruktør – og bidrager allerede positivt til projekterne på tværs af tegnestuerne. Ikke desto mindre er den nye titel som konsulent i svanemærket byggeri et aktiv for både egen faglig vinding, men også internt i skala. Svanemærkningen stiller store krav til dagens byggerier – og med vores nye, interne konsulent kan vi blive endnu skarpere på, hvordan byggeriet lever op til og dokumenterer de 41 obligatoriske krav, som fordeler sig på hele bygningens livscyklus, samt de 14 pointkrav. Alt sammen krav, der er med til, at vi bygger stadig mere ansvarligt.
25-01-22
skala-architecture-presse-skala-fylder 35-pejlemærker-i-en-væksttid.jpg
skala fylder 35: Pejlemærker i en væksttid
Skala fyldte i december 35 år. Der er sket meget, siden virksomheden fyldte 30 – og for første gang udarbejdede og implementerede en egentlig vækststrategi. Strategien har båret frugt, og virksomheden er på fem år vokset fra 30 til 75 ansatte. Til foråret kommer en ny strategi, der skal sikre en fortsat organisk vækst i en byggebranche med stadig højere krav.
15-12-2021
skala-architecture-skala-arkitektur-udvalgt-til-udvikling-af-sundmolen.jpg
Skala udvalgt til udvikling af Sundmolen
I takt med at Sundmolen går fra industri til by- og bo-kvarter, opstår nye bevægelsesmønstre, behov for sociale rumdannelser og rekreative træk. Projektet på cirka 30.000 m2 er vores løsning på, hvordan vi fremtidigt skaber en blandet mangfoldig by, hvor funktioner indgår i indbyrdes synergier frem for hårde i adskillelser.
14-09-2021
skala-architecture-udvikling-af-360-graders-evalueringsværktøj.jpg
Udvikling af 360 graders evalueringsværktøj
Hos Skala er vi i fuld sving med at se os selv efter i sømmene – fra når blyanten rammer skitsebogen til den færdige bygning tjener sit formål. Derfor rækker vi endnu en gang ud til Tange Gruppen og Potential in Action, der har tildelt os et tværfagligt team af nyuddannede akademierne. De skal over de næste ni uger hjælpe os med at realisere vores ønske om et evalueringsværktøj, som vi kan bruge til at evaluere og efterpasse vores arbejdsgang.
02-09-2021
skala-architecture-danmarks-første-svanemærkede-skolebyggeri.jpg
Danmarks første svanemærkede skolebyggeri
Ny skole i Sundby er det hidtil største anlægsprojekt i Guldborgsund Kommunes historie. Internationalt anerkendte arkitekter og lokalt forankrede entreprenører og arkitekter står bag det historiske skolebyggeri, der bliver et nybrud inden for bæredygtighed og arkitektur.
10-05-2021
skala-architecture-ny-daginstitution-i-ringparken-skal-opnå-dgnb-hjerte.jpg
Ny daginstitution i Ringparken skal opnå DGNB-hjerte
Roskilde kommune har udpeget Skala til at tegne og opføre en ny daginstitution i Ringparken. I den 1.200 m2 nye daginstitution er bæredygtighed mere end blot en ambition. DGNB som ’design-driver’ skal sikre Ringparken et DGNB-hjerte. Bag målsætningen er en intention om at sætte rammen for et sundt miljø for institutionens børn og voksne; hvor de brugsmæssige kvaliteter og et godt indeklima understøtter trivsel.
12-04-2021
skala-architecture-ny-kreativ-leder-skal-styrke-den-arkitektoniske-retning-hos-skala-i-københavn.jpg
Ny kreativ leder skal styrke den arkitektoniske retning hos Skala i København
Henrik Ulsfort bliver kreativ leder i København, hvor han skal styrke tegnestuens arkitektoniske retning på tværs af segmenter. Henrik bliver overordnet ledende på de kreative processer og visioner på projekter i KBH, i tæt samarbejde med Julie Ankjær i Horsens og Skalas arkitektteam i øst og vest.
03-02-2021
skala-architecture-lindbjergskolen-kåret-til-årets-skolebyggeri-2020.jpg
Lindbjergskolen kåret til Årets skolebyggeri 2020
Nohrcon har overrakt prisen for Årets skolebyggeri 2020 til projektteamet bag Herning Kommunes nye, lokale kraftcenter: Lindbjergskolen i Hammerum. En offentlig afstemning og en fagjury afgjorde tilsammen, at Hammerums helstøbte skole fortjente den prestigefulde pris i år. Det er Skala, der står bag skolens landskabs- og udearealer samt fællesarealer i regi af tegnestuen Mutopia, som nu er en del af skala architecture.
18-06-2020